Wij zijn geschoold en gecertificeerd om jullie goed te begeleiden bij de borstvoeding.

 

Borstvoeden is leuk, maar niet altijd vanzelfsprekend. Sommige baby's worden aan de borst gelegd en weten precies hoe het moet. Sommige baby's "weten" na een paar keer hoe ze aan de borst moeten drinken en sommige baby's hebben wat meer tijd nodig om aan de borst te kunnen drinken.

In alle gevallen kunnen wij jullie hierbij helpen. Door onze jarenlange ervaring en scholing, weten wij dat door onze kennis en geduld van de moeder, bijna alle baby's uit de borst gaan drinken.

 

 

De grootste essentie is de baby "goed aan te laten happen" waardoor de baby "makkelijk" melk kan drinken. Wij letten dus  op  goed aanleggen, "goed aanhappen", en ook op huid op huid contact is belangrijk. Tevens is rooming in essentieel en leren wij jullie hoe je kunt voeden op verzoek. Natuurlijk zullen we jullie laten zien hoe  jullie hongersignalen kunt herkennen. We leren  wanneer je weet dat de baby voldaan is na het drinken.  Ook leggen wij jullie uit,  waar je als moeder op moet letten om de borsten goed leeg te laten drinken en borstontstekingen te voorkomen.