Gastenboek

Wij zouden het leuk vinden als u hier een berichtje achter wilt laten en/of op onze eigen website.

 

Omdat wij ook eigen websites hebben, staan de meeste (recente) berichtjes op onze eigen websites.

Als u wilt, kunt u op onderstaande linken klikken om te kijken wat andere ouders van onze zorg vonden.

 

Marianne Houtkamp

 

Annelies van der Molen

 

Monique Brosius


Commentaren: 27
 • #27

  Dickie (zondag, 11 augustus 2019 15:55)

  Lieve Annelies,
  Het heeft geduurd maar hier is de inbakerdoek weer. Bedankt dat we deze nig even mochten gebruiken!
  Het gaat heel goed met ons, Jasmijn is nu bijna een kilo gegroeid en doet het super. Ook met papa en mama gaat het goed. We raken steeds meer gewend aan het leven als gezinnetje. We willen je nogmaals bedanken voor de fijne tijd dat je bij ons was.
  We hebben het als heel relaxed ervaren en door jouw hulp heeft mama absoluut meer zelfvertrouwen gekregen om als mama door het leven te gaan!

  Wie weet tot ziens!

  Liefs,
  Ricardo, Dickie en Jasmijn

 • #26

  Sander en Eline Reints (donderdag, 08 augustus 2019 18:00)

  Lieve Marianne, wat hebben we weer genoten van jouw aanwezigheid. Wij keken er elke dag naar uit dat jij weer langs kwam. Je verzorgde ons van top tot teen en hebt ons gruwelijk verwend.
  Wat een lieve vrouw ben je toch en wat een kei in je werk!
  Pien is ook gek op je. Ze vond vooral het knutselen en verf op haar voet erg leuk. En zelfs kleine Moos is al gek op je. Vaak nam je hem even bij je zodat wij lekker konden rusten.
  Marianne, bedankt ook voor de lekkere gerechtjes die je ons leerde maar ook voor ons maakte. Ook leerde je ons goed voor kleine Moos zorgen. Zo kunnen we nog wel even doorgaan...lieve, lieve Marianne: BEDANKT!!! We gaan je missen :)

  Liefs van Sander, Eline, Pien en Moos, 26 juli 2019

 • #25

  Esra en Robbert (woensdag, 17 juli 2019 15:29)

  We raden Annelies zeker aan! Een lieve en kundige kraamzorg die zeker het stapje extra zet.

 • #24

  Sergio, Astrid, jill en Yara (vrijdag, 12 juli 2019)

  In onze kraamweek hebben wij mogen vertrouwen op Monique. Naast kennis en kunde waren wij erg blij met haar spontaniteit, openheid en praktische tips. Zeker omdat er al een grote zus rondliep was haar ondersteuning erg prettig, en daar komt bij dat zij ook met de ' oudste' een band opbouwt en haar meeneemt in het proces. Zo doet de grote zus er ook toe en was de acceptatie van de baby vrij snel een feit.
  Het is erg lekker een kraamverzorgster te hebben gehad die onderdeel werd van de familie zonder dat het ongemakkelijk of overheersend werd.
  Ook nu vraagt ze nog af en toe hoe het gaat, enorm lief.

 • #23

  Anouk & Sander (woensdag, 10 juli 2019 11:07)

  Wij hebben mede dankzij Marianne een hele fijne kraamweek gehad! Het voelde meteen al vertrouwd en ze gaf kundig advies met ook aandacht voor wat bij ons past. Hierdoor kregen we het vertrouwen om het nu alleen te doen. Bedankt voor alle hulp en gezelligheid Marianne!

 • #22

  Tim en Stefanie (dinsdag, 02 juli 2019 22:30)

  Wij hebben een ontzettende fijne kraamtijd gehad door Marianne. Ze is lief, zorgzaam en gezellig en heeft ons veel kunnen leren en goede adviezen kunnen geven over de zorg voor onze kleine Noud. Het voelde voor ons of wij Marianne al jaren kennen. Ze past zich heel gemakkelijk aan, doet veel extra (lieve!) dingen en maakt heerlijke maaltijden. Marianne was zelfs in haar vrije uurtjes nog beschikbaar voor hulp/advies en dat vonden wij als startende ouders super fijn! Wij hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen. Lieve Marianne bedankt voor alles! Liefs Tim & Stefanie en een knuffel van Noud!

 • #21

  Wenda en Lies (vrijdag, 21 juni 2019 19:50)

  Wij hadden kraamzorg van een kraambureau waar geen zorg van geleverd kon worden. Gelukkig kregen wij Annelies en hadden het niet beter kunnen wensen. Onze week werd grandioos!! Een volgende keer gaan we gelijk vragen of zij weer kan.

 • #20

  Daniële (dinsdag, 18 juni 2019 16:10)

  Wij waren in verwachting van onze eerste dochter en konden maar geen kraamhulp vinden die plek had in mei omdat we wat laat waren met zoeken. Maar via onze verloskundigenpraktijk Onder de Linde kwamen we in contact met Monique en zij kon ons gelukkig er nog net bij nemen. Wat een geluk hadden wij daarmee!

  Monique heeft onze kraamweek tot een waar feestje gemaakt. Haar vlotte babbel, oneindige schoonmaakdrift, lieve aanmoedigingen en verzorgende hand waren precies wat we nodig hadden. Ik ben verwend met fruit, een superschoon huis, fijne gesprekken en ontelbare tips. Monique is een absolute aanrader, en ik kijk alweer uit naar de volgende kraamweek!!

 • #19

  Laura en Werner (vrijdag, 14 juni 2019 21:21)

  Onze ervaring met Marianne was geweldig , we hebben van onze beiden dochters in onze kraamweken zo genoten .
  Je doet je werk zo leuk en liefdevol .
  We hebben een leuke gezellige week met je gehad en zouden je zo weer vragen .
  We kijken naar mooie momenten terug aan die mooie tijd .
  Heel veel liefs van Laura en Werner en Kayleigh-Ann en Rosie-Leigh

 • #18

  sofia (dinsdag, 04 juni 2019 14:16)

  hallo ik hou me spreekbeurt over een kraamverzorgster en ik wou vragen of ik misschien wat spullen kon lenen en info kon krijgen

 • #17

  Judith en Hugo (maandag, 27 mei 2019 11:01)

  Annelies was een geweldige kraamverzorgende. We voelden ons enorm vertrouwd en hadden het gevoel dat niks te gek was. Annelies stond 24 uur per dag voor ons klaar, mocht het nodig zijn. Ze was heel erg zorgzaam, deskundig en bovenal ontzettend lief voor ons en Liz!

 • #16

  Margriet en Ferry (maandag, 13 mei 2019 12:03)

  Wij hadden tijdens de kraamtijd Marianne als kraamverzorgster. Wat een fantastische zorg hebben wij gekregen. Ze zorgde voor een goede begeleiding van de borstvoeding, ze zorgde voor mij dat ik niets tekort kwam, de baby kreeg alle liefde en zorg en ons zoontje van vier werd bezig gehouden met leuke dingen uit haar knutseltas. Marianne we missen je warmte, zorg en heerlijke soep/eiersalade nu al ! Bedankt voor de fijne tijd. Vanuit deze basis kunnen we verder bouwen. Liefs van ons

 • #15

  Menalda (maandag, 08 april 2019 13:43)

  Ik heb de kraamzorg als zeer fijn ervaren. Annelies is heel liefdevol te werk gegaan. Je stond ten alle tijden voor ons klaar en geen vraag was teveel. Naast de praktische adviezen, tips en tricks was er ook ruimte voor een gezellig babbeltje, maar ook het psychologische aspect. Ook fijn was dat je ook buiten de aanwezigheid in huis vragen beantwoordde,

 • #14

  Lianne (zaterdag, 16 maart 2019 10:38)

  Marianne is een harde werker die ons liefdevol heeft verzorgd in de kraamweek! De heerlijke lunch elke dag, de salades en fruithapjes...we missen ze wel een beetje!

 • #13

  Cindy Spring in 't Veld (vrijdag, 08 maart 2019 11:56)

  Ik weet nog goed mijn eerste ontmoeting met Monique bij mijn beste vriendinnetje. Ik liep zelf met een hele dikke buik waar maar liefst 2 meisjes inzaten en gelijk dacht ik, ik wil ook zo graag dat Monique bij mij komt. Na een snelle, pittige maar hele goed bevalling moesten we nog 5 dagen in het ziekenhuis blijven, omdat de meisjes iets moesten aansterken. Monique kwam al snel bij mij kijken en dat was al zo lief. Gelukkig deden de meiden het goed en wat was het een verademing om na het ziekenhuis weer thuis te komen. Vergeleken bij de behandeling daar was ik nu echt in een 5 sterren hotel aangekomen. Monique zorgde niet alleen voor mij en de meisjes, maar ook voor mijn man en Dan(die in de kraamweek 4 jaar werd). Elke dag kreeg ik een heerlijk ontbijtje en vers fruit wat er uitzag als een feestje. Ze had allerlei tips die je als tweelingmoeder heel hard kan gebruiken, want ik kan je zeggen al ben je al moeder toch is een tweeling krijgen een grote shock� We kletsten tussendoor over van alles en bij mijn kraamtranen was ze er ook voor een knuffel. Ze maakte van alles wel iets positiefs en zorgde ook dat je elke dag in een schoon bedje lag. Ik kan maar 1 ding zeggen...Monique is een powervrouw en ik had me geen betere kraamweek kunnen wensen!! Cindy

 • #12

  Liesbeth van Amerongen (donderdag, 07 maart 2019 18:55)

  Wow, wat een mooie website van jullie Maatschap. Heel erg mooi (en dat ik daar dan ook nog op sta vind ik een hele eer �)

 • #11

  Lies Leen (zondag, 03 maart 2019 16:33)

  Tijdens ons eerste telefoon gesprek voelde ik gelijk een klik. We hebben toen een afspraak gemaakt om kennis te maken bij ons thuis. Dit gesprek was ook super fijn. Ik had er vertrouwen in dat de kraamweek prettig zou verlopen met jou.

  Aan onze verloskundige praktijk had ik advies gevraagd of zij een fijne kraamverzorgende wisten. Zij hebben mij toen Marianne geadviseerd. Met name omdat wij tijdens onze vorige kraam periode geen fijne kraamzorg hadden.

  De week is omgevlogen. Ik keek elke ochtend uit naar jouw komst. Wat hebben we het fijn gehad. Mooie gesprekken, bruikbaar advies en ook veel gelachen.

  Marianne is een hele relaxte stabiele en ervaren kraamverzorgster. Die ook goed je grenzen kan bewaken. Zeker wanneer je zelf de moeheid niet voelt opkomen.

  Ik zou echt iedereen Marianne aanraden!!! Zo’n fijn mens. Met pijn in ons hart namen wij aan het eind van de week afscheid.

  Heel erg veel liefs van ons,
  Edgar, Lies, Sam, Lou

 • #10

  Celeste Pomerantz (vrijdag, 01 maart 2019 09:58)

  Ik kijk terug op een hele fijne kraamperiode. Erg fijn dat Marianne en Annelies naar Amsterdam wilden komen ondanks de drukte en het parkeren:-).
  Het is zo fijn om goede zorg te krijgen in deze periode en ik ben ook erg blij dat jullie dit waren.

  Veel dank voor jullie hulp. Het was een beetje onrustig bij ons thuis door het verhuizen maar jullie waren erg flexibel, zo top!
  Veel liefs van ons 4!

 • #9

  Eefje Muijser (maandag, 21 januari 2019 10:45)

  Lieve Marianne,

  Beter laat dan nooit...
  Mijn meisje is nu 9 weken en na een rough start met een weekje ziekenhuis, hadden we nog precies 1 uur kraamzorg over.
  Gelukkig konden we daar iets meer van maken en kreeg ik daardoor thuis de handvaten die ik nodig had om dit kleine nieuwe leven te geven wat ze nodig had.
  Het was een wervelstorm aangezien de informatie van 10 dagen in 2 dagen gestopt moest worden.. maar nog steeds denk ik er met veel plezier aan terug.
  De aanwijzingen zitten er nog steeds ingebakken en gebruik ik dagelijks met veel liefde.

  Dank je wel voor je geduld en tijd!

  Heel veel liefs, Eefje

 • #8

  Martijn (woensdag, 09 januari 2019 07:59)

  Annelies heeft bij ons gekraamd. Zij is zo kundig. Zij luistert naar je zonder waarde oordeel en geeft goede raad. We hebben een fijne kraamweek gehad ondanks alle zorgen die we hadden.

 • #7

  Claudia en Gijs-Bert (vrijdag, 04 januari 2019 11:04)

  Lieve Marianne,
  Wat een geweldige week hebben we weer gehad met jou. We hebben veel gelachen en je hebt ons een hoop geleerd. We hebben 2x een geweldige kraamtijd gehad dankzij jou. Je weet er elke keer weer een speciale week van te maken.
  Hopelijk zien we je nog een keer terug!

 • #6

  Johan en Sylvie (woensdag, 02 januari 2019 17:55)

  Wij hadden Annelies als kraamhulp. Zij is zo rustig, lief, zorgzaam en spontaan. Wij zullen zeker bij een volgende baby Annelies vragen om weer bij ons te komen. Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad en gaan nu zelf vogelen.

 • #5

  Vivianne (woensdag, 02 januari 2019 12:24)


  1 januari 2019 at 21:02
  Margriet, bedankt voor de fijne kraamweek! We konden met al onze vragen bij jou terecht en kregen goede adviezen / tips. Het zal stil zijn in huis zonder jou, we hebben veel van je geleerd en mocht er ooit een tweede komen, dan weten we je te vinden!

 • #4

  Sophie en Ralph (maandag, 31 december 2018 11:52)

  We hadden de eer om zorg te mogen ontvangen van Marianne, wat een geweldige ervaring. Zo lief, zorgzaam en attent. Ze denkt ook met je mee en is super ervaren dat merk je aan alles. Dank Marianne, tot de volgende baby �

 • #3

  Angela en Jord (14-11-2019) (dinsdag, 25 december 2018 20:32)

  Marianne was onze kraamverzorgster na de geboorte van mijn tweede dochtertje.
  Marianne heeft zich vanaf dag één ontfermt over zowel mijn gezondheid als die van mijn kleine meid.
  De dagen na mijn bevalling kon ik niet goed mijn rust pakken en dankzij Marianne wist ik ondanks de slapeloze nachten toch tot rust te komen.
  Ik zou niet goed weten wat ik zonder haar goede zorgen had gemoeten. Zij is zeer kundig en dankzij haar heb ik zonder teveel klachten mijn borstvoeding op gang weten te krijgen. Iets wat bij mijn eerste kindje pas na 3 lactatiedeskundige gelukt is.

  Door Marianne haar goede zorgen hoefde ik mij niet druk te maken over de huishoudelijke taken en wist ik dat mijn lieve meisjes in goede handen waren.
  Marianne is een zeer positief, vriendelijk, oprecht en enthousiast mens en ik ben ontzettend blij dat zij mijn kraamverzorgster was.
  Ik kijk met veel liefde en plezier terug naar de dagen met Marianne en zou haar dan ook bij alle Mamma’s to be aanraden!

 • #2

  Marleen Koen (donderdag, 20 december 2018 10:37)

  Annelies is zorgzaam, adequaat, empatisch en weet waar ze over praat. We hebben een superfijne kraamweek gehad dankzij haar. We kunnen haar iedereen aanbevelen!

 • #1

  Maria van Ost (woensdag, 31 oktober 2018 09:22)

  Wat een prachtige website!! En wat superleuk dat je met een maatschap begonnen bent. Mijn kraamweek was helemaal geweldig en ik ben Annelies nog steeds dankbaar dat zij ons zo'n mooie week heeft gegeven. Als jullie alle vier zo goed zijn als Annelies dan komt het helemaal goed.
  Héél veel geluk met jullie kraamzorg.